Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi İl Müdürlüğü’nün iş birliğinde, girişimcilik ruhunun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 70 saatlik KOSGEB Girişimcilik Eğitimi tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları törenle takdim edildi.

Seydikemer Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen sertifika törenine, Seydikemer Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkan Vekili Ramazan KAYNAK, Başkan Yardımcıları Hüseyin TURHAN ve Mustafa KARAKUŞ, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hayri TOPÇU, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun SAĞIR, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi ÇAKIROĞLU, KOSGEB Hizmet Merkezi İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Erman İNCE ve kursiyerler katıldı.

Kurslara ilişkin bilgi veren Muğla ESOB Başkanı AYYILDIZ, “Yeni ilçemiz Seydikemer’de, odalarımızın kurulması aşamasında emeği geçen başta sayın Kaymakamımız Muammer KÖKEN olmak üzere, Belediye Başkanımıza, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hayri TOPÇU’ya, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun SAĞIR’a ve Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi ÇAKIROĞLU’na teşekkürlerimi sunuyorum. Daima Esnaf ve Sanatkarlarımıza, mal sahibi Şoför Esnafımıza hizmet verme anlayışı ile hareket eden bir kurumuz. Bu amaçla hayata geçirmek istediğiniz projeler için,  30.000 TL ye kadar geri ödemesiz, 70.000 TL ye kadar geri ödemeli destek olan Yeni Girişimci desteğinden faydalanabilmeniz için bu eğitimleri düzenlemeye devam ediyoruz. Bu destekten faydalanmak isteyen tüm esnaf adaylarını da kurslar için Odalarımıza müracaat etmelerini bekliyoruz.” dedi.