Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı için, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanununa göre yapılması gereken olağan genel kurullarımız 04 Mayıs 2014 Pazar günü Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde, Birliğe bağlı Odaların Yönetim Kurullarında yer alan 260 kişi ile gerçekleştirildi.

Yoğun bir ilginin olduğu olağan genel kurulda Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Burhan AKSAK yürüttü. 260 Üyenin oy kullandığı seçimlerde başkanlık adayı için yarışan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Şükrü AYYILDIZ 152 oy alıp güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin 108 oy aldı.

Birlik ve beraberliğin göz doldurduğu genel kurulda uzun yıllar Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Sayın Mustafa DANACI ile Yatağan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Sayın Hilmi YUKACI’ya vermiş oldukları üstün hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.