Tüm Türkiye’de yayımlanan, Esnaf Haber Dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu tarafından düzenlenen Geleneksel “YILIN ENLERİ ESNAF OSKARLARI” yapılan 6 aylık çalışma sonunda belirlendi.

Ülke genelinde yapılan 13.000 Adet anket sonucunda, 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği içerisinde, 11.000 oy alan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ,  Yılın ESOB Başkanı seçilerek, Esnaf Oskarları almaya layık görüldü.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu, Eğitim ve Hizmet Binasında düzenlenen ödül töreninde, Türkiye Esnaf Radyo-Televizyonu ve Esnaf Dergisi adına Yönetim Kurulu Başkanı Cevat ÖNGE, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem KAYTAN ve Basınımızın güzide temsilcileri katıldı.

Türkiye de ESOB Başkanları içerisinde Şükrü AYYILDIZ’ın yaptığı hizmetler ile adından en çok söz ettiren ESOB Başkanı olduğunu dile getiren Cevat ÖNGE, “Tamamen tarafsız olarak yapılan, Üniversite öğrencilerinin, Esnaf Sanatkarların, Bölge halkının görüşleri ile belirlenen bu ankette, en çok oy alan değerli Başkanımı kutluyor, yaptığı projeler ile diğer Birlik Başkanlarına örnek bir başkan olması dileğiyle başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yılın En Mükemmeleri, Türkiye Esnaf Oskarlarında, En iyi ESOB Başkanı seçilmenin gururunu yaşayan Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ ise “ Bu başarı bir ekip başarısıdır. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi değerlendirdik. Gördük ki Esnaf ve Sanatkarlarımızın, Mal Sahibi şoför Esnafımızın ve bölge halkının lehine olan adımlar atmışız. Esnaf ve Sanatkarlarım, Mal Sahibi Şoför Esnafım ve Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Personelim başta olmak üzere, Yönetim, Denetim Kurulu üyelerim adına, Bize bu ödülü layık gören Esnaf Haber Dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu yöneticilerine, tüm ankete katılan Esnaf sanatkarlarımıza, Mal sahibi şoför esnafımıza, Üniversite öğrencilerine ve yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürleri sunarım.” Dedi.