Her yıl Mayıs ayının 2. Pazartesi günü başlayıp 1 hafta süren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası kutlama etkinliklerinde Muğla İl Sosyal Güvenlik Kurumu adına Müdür Yardımcısı Sururi AYDOĞAN, Şef Şükran BALABAN ve Memur Mahmut MURAT, Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, İl Müdür Yrd. AYDOĞAN; “Kurumun Muğla Halkına güler yüzle hizmet verebilmek için çalıştığını bu çalışmayı başarı kazandırmak, adına ilçelerde de İrtibat Büroları oluşturduklarını ifade ederek, Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası etkinlikleri kapsamında, sürekli diyalog halinde çalıştığımız Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret ediyoruz.”  dedi.

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ da ülke genelinde kutlanan Sosyal Güvenlik Kurumu haftasını kutlayarak, Bu Ziyaretin, Muğla merkez ve İlçelerinde faaliyet gösteren 57 bin Esnaf Sanatkâr, Mal Sahibi Şoför esnafının adına ziyaret edildiğini, Sosyal Güvenlik Kurumunun her daim en küçük sıkıntıda Esnafımızın yardıma koştuklarını, onları en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde bulunmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum “temennilerinde bulundu.