6360 Sayılı kanun ile yeni kurulun Seydikemer İlçesinde, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nün onayı ile kurulan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kurucu başkanı Harun SAĞIR ve kurucu üyeler, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 2014 yılı Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Şükrü AYYILDIZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan kurucu Başkan SAĞIR, ” Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurulmasında büyük emeği geçen Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Şükrü AYYILDIZ’a hem teşekkürlerimizi, hemde olağan genel kurulda tekrar Başkanlığa seçilmelerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlarımız adına tebriklerimizi sunmak istedik.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Muğla ESOB Başkanı AYYILDIZ ise “Esnaf ve Sanatkarlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet yarışında bize desteklerini sunan tüm Odamız Yönetim Kurulu üyelerine ve seçimde oy kullanmamalarına rağmen bize desteklerini sunmak için gelen Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.