Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkez için temel atma töreni düzenledi.
Ortaköy Mahallesinde İnşaat alanında düzenlenen temel atma törenine Muğla Valimiz Sayın AMİR ÇİÇEK, Menteşe Kaymakamımız Sayın Zeki ARSLAN, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cumhur ÇOBAN, Menteşe Belediye Başkanı Sayın Bahattin GÜMÜŞ, Başkan Yardımcıları Sayın Murat GÖKALP, Mehmet GÜVEN ve Levent ÜNVER, SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın

Sururi AYDOĞAN, Vergi Dairesi Başkanı Sayın Hüseyin BAYAR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Bülent KARAKUŞ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın İlyas SARIYERLİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Ali AKKUZU, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz ÖZFİDAN, Muğla Halkbankası Şube Müdürü Sayın Figen ÖNAL, Muğla Ziraat Bankası Şube Müdürü Sayın Kenan Gürkan ANGÜN, Bazı Daire Başkanları, Birliğimize Bağlı Oda Başkanlarımız ve Birlikel Yapı İnşaat yetkilileri ile işçiler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Temel Atma töreninde konuşan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ, “450.000 Esnaf ve Sanatkarımızın, Mal sahibi şoför esnafımızın ödediği Sicil kayıt, terkin, değişim ücretlerinden biriken bu parayı, Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi gibi hayırlı bir projede kullanmanın büyük sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen ve Temel atma törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol ve katılımcılara sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Menteşe Belediye Başkanı Sayın Bahattin GÜMÜŞ ise, “Menteşe ilçemizin gelişmesine katkı sağlayan, böyle büyük projelere imza atan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Şükrü AYYILDIZ’a ve Değerli Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunup, bu temel atma töreninin Merkez Menteşe ve tüm ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Muğla Valimiz Sayın Amir ÇİÇEK ise, “Esnafın ödediği bu paraları, yine esnafın hizmetinde kullanarak bu projeye bizlere kazandıran Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ’a ve Değerli Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Temel atma töreni için dualar edildikten sonra, Protokol eşiliğinde topluca temel atıldı. Dün adanan adaktan yapılan Kavurmanın yanında, Pilav, tatlı ve ayrandan oluşan ikramın ardından tören sona erdi.