Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ, Başkan Vekilimiz Sayın Hüsamettin KARAŞAHİN, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Cumartesi akşam yaşanan hain saldırı sonrası Kınama mesajı yayımladı. Yayımlanan kınama mesajı şöyle;

“Maalesef geçtiğimiz cumartesi gecesi milletimize büyük bir acı yaşatıldı. Terörün alçak yüzünü bir kez daha gördük. Hepimizin yüreği yandı. Mübarek Mevlit Kandili öncesinde İstanbul’da şehit düşen vatandaşlarımız başta olmak üzere sivil, asker, polis tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Biliyorsunuz, ülkemiz yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı terör saldırılarına karşı, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele veriyor. Zira ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Bize diz çöktürmek, bizi teslim almak isteyenlere teröre karşı hep birlikte duruyoruz. Terörün ve teröristin geleceğimizi karartmasına izin vermeyeceğiz.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kem gözle bakan, saldıran başta PKK, DAEŞ, FETÖ olmak üzere her türlü terörü lanetliyoruz. Terörü destekleyenleri, terörden medet umanları da lanetliyoruz.

İnşallah devletimizin güçlü duruşuyla bu sıkıntıları atlatacağız. Devletimiz, elbette bizlere bu acıları yaşatanlardan hesap soracaktır. Biz de millet olarak daha çok kenetleneceğiz, birlik ve beraberliğe daha çok önem vereceğiz. Bu hain ve alçak saldırılar devletimizi ve milletimizi sindiremeyecek, yıldıramayacak. Terörden ve kaostan medet umanlar hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacak.

Bizi terörle korkutmayı amaçlayanlar bilsinler ki, ülkemizi bu alçaklara asla bırakmayacağız. Türk milleti, huzuruna kasteden bu caniler karşısında her zaman tek yürek olmuştur. Bu dayanışma geçmişte olduğu gibi bugün de Devletimizi ayakta tutacak, vatanımızı terör belasından kurtaracaktır.
Biz de Muğla ilinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımızın, mal sahibi şoför esnafımızın temsilcileri olarak, devletimizin ve güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Aziz Türk milletimizle birlikteyiz. Ülkemizin her toprağında huzurun ve refahın hâkim olduğu günleri göreceğiz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bugüne dek şehit olan tüm askerimize, polisimize, öğretmenlerimize, kamu-kurum ve kuruluş çalışanlarımıza Allahtan rahmet, tüm yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz.”

Şükrü AYYILDIZ
Başkan
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Adına