Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ ve beraberinde Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Ula, Yatağan, Milas, Bodrum ve Merkez Menteşe ilçelerinde faaliyet gösteren, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları ile birlikte Büyükşehir statüsü kazanan, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün’ü makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Büyükşehir statüsü kazanmadan önce Başkanlığını yürüttüğü Muğla Belediyesi ile kurumu Muğla ESOB’un koordineli olarak çalışmalarından onur duyduğunu dile getiren Muğla ESOB Başkanı AYYILDIZ “Siz Esnaf ve Sanatkârın, Mal Sahibi Şoför esnafımızın çektiği sorunları en iyi bilenlerdensiniz. Muğla Merkez ilçe için yapmakta olduğumuz üstün ve başarılı çalışmaların, Büyükşehrimiz için de devam etmesini diliyoruz. Buraya ilçelerimizde taşımacılık ve ulaştırma hizmetlerinde faaliyet sürdüren esnaflarımızın sorunlarını en iyi dile getirecek olan Oda Başkanlarımız ile geldik. Yeni bir yapılanma sürecinde olduğunuzu biliyoruz ancak çözümünü beklediğimiz sorunlar için de gerekli destek ve hassasiyetin gösterilmesi istiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman GÜRÜN ise “Yeni bir yapılanma sürecinde olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Her daim Esnaf ve Sanatkârın, taşımacılık ve ulaştırma hizmetlerinde faaliyet sürdüren şoför esnafının yanında olacağının bilinmesini isterim. Malumunuz yeni kurulmuş bir belediye olmamızdan dolayı, geçiş sürecinde yaşanabilecek sorunları en aza indirgenebilmesi için kurumunuz ile işbirliği içerinde çalışmamız gerektiğinin de bilinmesini isterim” dedi.