Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Özcan ÇOLAKOL, Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Sayın İlyas SARİYERLİ, KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi İl Müdürü Sayın Gökhan AKAYDIN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 2017 yılı

1. Genel Sekreterleri bilgilendirme semineri, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının yeni idari ve hizmet binasına geçmeden önceki eski binasında düzenlediği son Genel Sekreterleri bilgilendirme seminerinde, Birliğimiz Başkanlığına bağlı Oda Genel Sekreterimize, KOSGEB kredileri hakkında KOSGEB il Müdürü Sayın Gökhan AKAYDIN tarafından, istihdam ve iş kur hizmetleri hakkında Muğla Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Sayın İlyas SARİYERLİ tarafından bilgilendirme yapıldı.

Toplantının ardından Oda Genel Sekreterimize,
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni idari Binası ile MESOB Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ tarafından gezdirilerek tanıtıldı.